Rreth nesh

Skenderbeu.info vjen në tregun mediatik shqiptar për te sjelle te lexuesi shqipfolës lajmin e vërtetë , pa filtra. Ne do të trajtojmë cështjet sociale, ekonomike, teknologjike dhe temat e përditshme që shqetësojne aktualitetin shoqëror. Qendra e vëmendjes tonë jeni ju. Mirëseerdhët në këtë hapësirë dedikuar për ty.

 

Adresa: Rruga e Elbasanit, Tiranë 1001, Shqipëri
Telefon: +355 (0) 68 389 6630
Email: [email protected]

Socials:
Raporto