fbpx

Vendi

Parashikimi i motit për ditën e martë, 27 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e martë, 27 shtator 2022. Ditën e martë moti parashikohet me vranësira kryesisht të dendura (përjashto kthjellimet e...

Historia e Ervis Martinaj ende një sekret

( Skenderbeu.info) Historia e Ervis Martinaj ende një sekret.  Sesi u zhduk Ervis Martinaj dhe nuk dihet më asgjë për të është një sekret...

Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare

(Skenderbeu.info) Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare Sot është mbajtur Kongresi i Partisë Demokratike të Shqipërisë. Kryetari i saj zoti Sali Berisha komentoi mbi sjelljen...

Kola: Nuk ekziston mjekësia falas në Shqipëri

(Skenderbeu.info) Kola: Nuk ekziston mjekësia falas në Shqipëri Sipas mjekut internist Gerald Koka, nuk ekziston mjekësia falas në Shqipëri. Nuk janë as kushtet as situate...

Parashikimi i motit për ditën e hënë, 26 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e hënë, 26 shtator 2022  Instituti i Gjeoshkencave si dhe Shërbimi Meteorologjik Ushtarak parashikojnë se java e fundit...

Tragjike: Aksident i katërfishtë në aksin Kavajë-Durrës

(Skenderbeu.info) Tragjike: Aksident i katërfishtë në aksin Kavajë-Durrës. Aksidentete rrugoje janë të shpeshta në sezonin veror. Ndonjë herë për shkak të sinjalistikës që mungon...

Parashikimi i motit për ditën e djelë, 25 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e djelë, 25 shtator 2022. Për ditën e sotme vendi do të vijojë të ndikohet nga masat e qendrueshme....

Histori suksesi: Studentja shqiptare vlerësohet me Çmimin Kanadez Mjekësor

(Skenderbeu.info) Histori suksesi: Studentja shqiptare vlerësohet me Çmimin Kanadez Mjekësor Mbreslënëse në komunikim dhe ka interesi vecanërisht në fushën e mjeksisë  studenjta shqiptare Qendresa Sahiti...

Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare

(Skenderbeu.info) Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bajram Begaj ka zhvilluar një takim me anëtarët e këshillit koordinues...

Aksident me pasojë vdekje në aksin Fier-Patos, zhduket autori

(Skenderebeu.info) Aksident me pasojë vdekje në aksin Fier-Patos, zhduket autori Shkak është bërë një aksident automoblilistik që një 50-vjeçar të këtë ndërruiar jetë në aksin...

Divjakë: 28 vjeçari gjendet i vdekur ne vendin e punës

(Skenderbeu.info) Divjakë:28 vjeçari gjendet i vdekur ne vendin e punës Në një resort në Divjakë është gjetur i vdekur një 28 vjecar. Në momentin që...

Parashikimi i motit për ditën e shtunë, 24 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e shtunë, 24 shtator 2022. Për ditën e sotme vendi do të vijojë të ndikohet nga masat e qendrueshme....

Parashikimi i motit për ditën e martë, 27 shtator...

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e martë, 27 shtator 2022. Ditën e martë moti parashikohet me vranësira kryesisht të dendura (përjashto kthjellimet e...

Historia e Ervis Martinaj ende një sekret

( Skenderbeu.info) Historia e Ervis Martinaj ende një sekret.  Sesi u zhduk Ervis Martinaj dhe nuk dihet më asgjë për të është një sekret...

Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare

(Skenderbeu.info) Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare Sot është mbajtur Kongresi i Partisë Demokratike të Shqipërisë. Kryetari i saj zoti Sali Berisha komentoi mbi sjelljen...

Kola: Nuk ekziston mjekësia falas në Shqipëri

(Skenderbeu.info) Kola: Nuk ekziston mjekësia falas në Shqipëri Sipas mjekut internist Gerald Koka, nuk ekziston mjekësia falas në Shqipëri. Nuk janë as kushtet as situate...

Parashikimi i motit për ditën e hënë, 26 shtator...

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e hënë, 26 shtator 2022  Instituti i Gjeoshkencave si dhe Shërbimi Meteorologjik Ushtarak parashikojnë se java e fundit...

Tragjike: Aksident i katërfishtë në aksin Kavajë-Durrës

(Skenderbeu.info) Tragjike: Aksident i katërfishtë në aksin Kavajë-Durrës. Aksidentete rrugoje janë të shpeshta në sezonin veror. Ndonjë herë për shkak të sinjalistikës që mungon...

Parashikimi i motit për ditën e djelë, 25 shtator...

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e djelë, 25 shtator 2022. Për ditën e sotme vendi do të vijojë të ndikohet nga masat e qendrueshme....

Histori suksesi: Studentja shqiptare vlerësohet me Çmimin Kanadez Mjekësor

(Skenderbeu.info) Histori suksesi: Studentja shqiptare vlerësohet me Çmimin Kanadez Mjekësor Mbreslënëse në komunikim dhe ka interesi vecanërisht në fushën e mjeksisë  studenjta shqiptare Qendresa Sahiti...

Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare

(Skenderbeu.info) Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bajram Begaj ka zhvilluar një takim me anëtarët e këshillit koordinues...

Aksident me pasojë vdekje në aksin Fier-Patos, zhduket autori

(Skenderebeu.info) Aksident me pasojë vdekje në aksin Fier-Patos, zhduket autori Shkak është bërë një aksident automoblilistik që një 50-vjeçar të këtë ndërruiar jetë në aksin...

Divjakë: 28 vjeçari gjendet i vdekur ne vendin e...

(Skenderbeu.info) Divjakë:28 vjeçari gjendet i vdekur ne vendin e punës Në një resort në Divjakë është gjetur i vdekur një 28 vjecar. Në momentin që...

Parashikimi i motit për ditën e shtunë, 24 shtator...

(Skenderbeu.info) Parashikimi i motit për ditën e shtunë, 24 shtator 2022. Për ditën e sotme vendi do të vijojë të ndikohet nga masat e qendrueshme....

TE FUNDIT

Raporto