fbpx

Smartfone

U lançua në treg iPhone 14 me lidhje satelitore

(Skenderbeu.info) U lançua në treg iPhone 14 me lidhje satelitore    - Dita e sotme ka qënë një event i veçant për disa ngajrje...

Galaxy Tab S8: mirësvjen Android 12L!

Samsung Galaxy Tab S8 është përditësuar. Ok, ky nuk është dhe ky nuk është thjesht një përditësim sepse më në fund po debuton Android...

ASUS Zenfone 9: më i miri i Zenfon doli në treg

(Skenderbeu.info)  "ASUS Zenfone 9: më i miri i Zenfon doli në treg"  - ASUS Zenfone 9, është risia e prodhuesit të famshëm tajvanez, të...

Si të aktivizojmë 5G te smartfoni ynë?

(Skenderbeu.info) Si të aktivizojmë 5G te smartfoni ynë? - Brenda një kohe shumë të shpejt tregu i smartfonëve do të përshtatët masivisht me teknologjinë...

Si të ndryshoni vendndodhjen e aplikacioneve gjatë udhëtimit për të zbuluar vende dhe njerëz të rinj

(Skenderbeu.info) Si të ndryshoni vendndodhjen  Udhëtimi ka qenë gjithmonë një mënyrë e shkëlqyer për të provuar përvoja të reja, për të shijuar ushqime të...

iPhone, Apple Watch, Airpods: më 7 shtator kemi risi

(Skenderbeu.info) iPhone, Apple Watch, Airpods: më 7 shtator kemi risi  Është zyratrizuar lajmi i shumëpritur i adhuruesve të teknologjisë. Ditën e mërkurë, më 7...

Nëse keni shkarkuar ndonjë nga këto aplikacione në celular, fshijeni menjëherë

(skenderbeu.info)  Kompania e sigurisë kibernetike “Bitdefender” ka publikuar një listë të re me 35 aplikacione të dëmshme për celularin tonë, të cilat ata që i...

Apple zbuloi dobësi në sistemet e saj operative

(skenderbeu.info)  -Sot u bëri thirrje përdoruesve të përditësojnë softuerin në pajisjet e tyre "Apple zbuloi dobësi në sistemet e saj operative" NJU JORK 20 GUSHT...

iPhone 14 është më afër se ç’mendoni, së shpejti eventi i prezantimit

(skenderbeu.info)  -Apple, më në fund ka një datë për prezantimin e iPhone 14. Më 7 shtator është parashikuar eventi që do të hedhë në...

Huawei: + 75.9% me fitime në 2021 në 18 miliardë, pavarësisht sanksioneve të SHBA

(skenderbeu.info)Por të ardhurat ranë ndjeshëm me 28.6%, në rreth 100 miliardë dollarë PEKIN,- Huawei shënon fitime neto rekord në vitin 2021, duke u rritur 75,9%...

Galaxy S22 Ultra: Kombinimi më i mirë i dy serive të Samsung

Këtë vit Samsung prezantoi serinë e re Galaxy S22. ‘’Ylli’’ i kësaj serie është Galaxy S22 Ultra, i cili bashkon më të mirën e dy...

Panairi i Smartfone, bien me 9% shitjet në tremujorin e dytë të 2022

konsumatorët orientohen gjithnjë e më shumë drejt telefonave të lirë Tregu i smartfonëve vazhdon të tkurret pas një viti pozitiv 2021. Sipas të dhënave nga kompania...

U lançua në treg iPhone 14 me lidhje satelitore

(Skenderbeu.info) U lançua në treg iPhone 14 me lidhje satelitore    - Dita e sotme ka qënë një event i veçant për disa ngajrje...

Galaxy Tab S8: mirësvjen Android 12L!

Samsung Galaxy Tab S8 është përditësuar. Ok, ky nuk është dhe ky nuk është thjesht një përditësim sepse më në fund po debuton Android...

ASUS Zenfone 9: më i miri i Zenfon doli...

(Skenderbeu.info)  "ASUS Zenfone 9: më i miri i Zenfon doli në treg"  - ASUS Zenfone 9, është risia e prodhuesit të famshëm tajvanez, të...

Si të aktivizojmë 5G te smartfoni ynë?

(Skenderbeu.info) Si të aktivizojmë 5G te smartfoni ynë? - Brenda një kohe shumë të shpejt tregu i smartfonëve do të përshtatët masivisht me teknologjinë...

Si të ndryshoni vendndodhjen e aplikacioneve gjatë udhëtimit për...

(Skenderbeu.info) Si të ndryshoni vendndodhjen  Udhëtimi ka qenë gjithmonë një mënyrë e shkëlqyer për të provuar përvoja të reja, për të shijuar ushqime të...

iPhone, Apple Watch, Airpods: më 7 shtator kemi risi

(Skenderbeu.info) iPhone, Apple Watch, Airpods: më 7 shtator kemi risi  Është zyratrizuar lajmi i shumëpritur i adhuruesve të teknologjisë. Ditën e mërkurë, më 7...

Nëse keni shkarkuar ndonjë nga këto aplikacione në celular,...

(skenderbeu.info)  Kompania e sigurisë kibernetike “Bitdefender” ka publikuar një listë të re me 35 aplikacione të dëmshme për celularin tonë, të cilat ata që i...

Apple zbuloi dobësi në sistemet e saj operative

(skenderbeu.info)  -Sot u bëri thirrje përdoruesve të përditësojnë softuerin në pajisjet e tyre "Apple zbuloi dobësi në sistemet e saj operative" NJU JORK 20 GUSHT...

iPhone 14 është më afër se ç’mendoni, së shpejti...

(skenderbeu.info)  -Apple, më në fund ka një datë për prezantimin e iPhone 14. Më 7 shtator është parashikuar eventi që do të hedhë në...

Huawei: + 75.9% me fitime në 2021 në 18...

(skenderbeu.info)Por të ardhurat ranë ndjeshëm me 28.6%, në rreth 100 miliardë dollarë PEKIN,- Huawei shënon fitime neto rekord në vitin 2021, duke u rritur 75,9%...

Galaxy S22 Ultra: Kombinimi më i mirë i dy...

Këtë vit Samsung prezantoi serinë e re Galaxy S22. ‘’Ylli’’ i kësaj serie është Galaxy S22 Ultra, i cili bashkon më të mirën e dy...

Panairi i Smartfone, bien me 9% shitjet në tremujorin...

konsumatorët orientohen gjithnjë e më shumë drejt telefonave të lirë Tregu i smartfonëve vazhdon të tkurret pas një viti pozitiv 2021. Sipas të dhënave nga kompania...

TE FUNDIT

Raporto