fbpx

Sociale

Pse është trend Gjermania? Inxhinjer Erald Nezha shpjegon realitetin e punës dhe jetës sociale në Gjermani.

(Skenderbeu.info) Pse është trend Gjermania? Inxhinjer Erald Nezha shpjegon realitetin e punës dhe jetës sociale në Gjermani. Që prej rënies së komunizmit kur shqiptarët filluan...

Korçe/Abuzohet me çmimin e druve

(Skenderbeu.info)-Korçe/Abuzohet me çmimin e druve Kriza e cmimeve ne teresi dhe rritja e cmimeve te enegjise elektrike ,duket se po nxit tjeter abuzim ndaj qytetarve. Dimri...

Fermeret lushnjare ne krize nga mungesa e tregut

(Skenderbeu.info)-Fermeret lushnjare ne krize nga mungesa e tregut. Shkaku mbetet cmimi i ulet qe ofrojne grumbulluesit dhe mugesa e punishteve agro-perpunuese. Ne qytetin e Lushnjes...

Pedagogët nuk tërhiqen

(Skenderbeu.info)-Pedagogët nuk tërhiqen pasi nuk u arrit zgjidhja per kerkesat e tyre. Dite e djeshme u be takimi midis pedagogve dhe ministres se Arsimit,Evis Kushi....

Horoskopi 24 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Horoskopi 24 shtator 2022 Dashi: Venusi drejton situatën tuaj astrologjike. Çiftet duhet të flasin më shumë. E ndërkohë ka një qiell më të mirë...

Nxënëset dalin në protestë per mbylljen e kolegjit turk

(Skenderbeu.info)-Nxënëset dalin në protestë per mbylljen e kolegjit turk Nxenesit e shkolles 'Mehmet Akif', kane dale ne proteste paraditen e sotme per mbylljen tij. Me pankartat...

Tirane/E reja dhunon kotelen në mënyrë makabre

(Skenderbeu.info)-Tirane/E reja dhunon kotelen në mënyrë makabre Keqtrajtimet e kafsheve nuk mbarojne ne Shqiperi. Rasti i fundit ka ndodhur ne Tirane. Ku kamerat e sigurise se...

Mbyllet gjimnazi “Mehmet Akif”

(Skenderbeu.info)-Mbyllet gjimnazi “Mehmet Akif”në Tiranë diten e djeshme  nga Qeveria Shqiptare. Vendimi u shpall  diten e djeshme pas mbledhjes dhe eshte me firmen e zv/kryeministres...

Horoskopi 23 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Horoskopi 23 shtator 2022 Dashi Në disa momente do ndiheni të pafuqishëm për të ecur para dhe mundet të dorëzoheni. Optimizmi i mëparshëm thuajse do...

Kolonia e pelikanit në Shqipëri po rikthehej.Tani kërcënim aeroporti të ri

(Skenderbeu.info)-Kolonia e pelikanit në Shqipëri po rikthehej. Tani kërcënim aeroporti të ri. Pelikanët dalmat të lagunës së Nartës u shpëtuan nga zhdukja, por tani qeveria...

Sot raundi i dytë i aplikimeve në Universitet

(Skenderbeu.info)-Sot raundi i dytë i aplikimeve në Universitet Maturantët qe akoma nuk janë shpallur fitues ne nje nga programet e studimit universitar, kane afat nga...

Nga importohen produktet e mishit që konsumojmë?

(Skenderbeu.info)-Nga importohen produktet e mishit që konsumojmë?Peshen kryesore ne importin e mishit e mban Brazili, i ndjekur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe...

Pse është trend Gjermania? Inxhinjer Erald Nezha shpjegon realitetin...

(Skenderbeu.info) Pse është trend Gjermania? Inxhinjer Erald Nezha shpjegon realitetin e punës dhe jetës sociale në Gjermani. Që prej rënies së komunizmit kur shqiptarët filluan...

Korçe/Abuzohet me çmimin e druve

(Skenderbeu.info)-Korçe/Abuzohet me çmimin e druve Kriza e cmimeve ne teresi dhe rritja e cmimeve te enegjise elektrike ,duket se po nxit tjeter abuzim ndaj qytetarve. Dimri...

Fermeret lushnjare ne krize nga mungesa e tregut

(Skenderbeu.info)-Fermeret lushnjare ne krize nga mungesa e tregut. Shkaku mbetet cmimi i ulet qe ofrojne grumbulluesit dhe mugesa e punishteve agro-perpunuese. Ne qytetin e Lushnjes...

Pedagogët nuk tërhiqen

(Skenderbeu.info)-Pedagogët nuk tërhiqen pasi nuk u arrit zgjidhja per kerkesat e tyre. Dite e djeshme u be takimi midis pedagogve dhe ministres se Arsimit,Evis Kushi....

Horoskopi 24 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Horoskopi 24 shtator 2022 Dashi: Venusi drejton situatën tuaj astrologjike. Çiftet duhet të flasin më shumë. E ndërkohë ka një qiell më të mirë...

Nxënëset dalin në protestë per mbylljen e kolegjit turk

(Skenderbeu.info)-Nxënëset dalin në protestë per mbylljen e kolegjit turk Nxenesit e shkolles 'Mehmet Akif', kane dale ne proteste paraditen e sotme per mbylljen tij. Me pankartat...

Tirane/E reja dhunon kotelen në mënyrë makabre

(Skenderbeu.info)-Tirane/E reja dhunon kotelen në mënyrë makabre Keqtrajtimet e kafsheve nuk mbarojne ne Shqiperi. Rasti i fundit ka ndodhur ne Tirane. Ku kamerat e sigurise se...

Mbyllet gjimnazi “Mehmet Akif”

(Skenderbeu.info)-Mbyllet gjimnazi “Mehmet Akif”në Tiranë diten e djeshme  nga Qeveria Shqiptare. Vendimi u shpall  diten e djeshme pas mbledhjes dhe eshte me firmen e zv/kryeministres...

Horoskopi 23 shtator 2022

(Skenderbeu.info) Horoskopi 23 shtator 2022 Dashi Në disa momente do ndiheni të pafuqishëm për të ecur para dhe mundet të dorëzoheni. Optimizmi i mëparshëm thuajse do...

Kolonia e pelikanit në Shqipëri po rikthehej.Tani kërcënim aeroporti...

(Skenderbeu.info)-Kolonia e pelikanit në Shqipëri po rikthehej. Tani kërcënim aeroporti të ri. Pelikanët dalmat të lagunës së Nartës u shpëtuan nga zhdukja, por tani qeveria...

Sot raundi i dytë i aplikimeve në Universitet

(Skenderbeu.info)-Sot raundi i dytë i aplikimeve në Universitet Maturantët qe akoma nuk janë shpallur fitues ne nje nga programet e studimit universitar, kane afat nga...

Nga importohen produktet e mishit që konsumojmë?

(Skenderbeu.info)-Nga importohen produktet e mishit që konsumojmë?Peshen kryesore ne importin e mishit e mban Brazili, i ndjekur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe...

TE FUNDIT

Raporto