fbpx

Politikë

Largohuni nga Rusia-situata mund të përkeqësohet

(Skenderbeu.info) Largohuni nga Rusia-situata mund të përkeqësohet. Qytetarëve amerikanë u kërkohet të "largohen menjëherë nga Rusia", duke përdorur "opsionet e kufizuara" të transportit tregtar...

Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar ekstradimet e grupeve kriminale.

(Skenderbeu.info) Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar ekstradimet e grupeve kriminale. Një delegacion nga Ministria e Drejtësisë e Suedisë do të...

Liberalizimi i vizave me Kosovën, diskotohet më 13 tetor

(Skenderbeu.info) Liberalizimi i vizave me Kosovën, diskotohet më 13 tetor. Mendohet se në 13 tetor grupi i punës për cështjet Jashte të Bashkimit Europian...

Rusi-Ukrainë- ditë referendum në Donesk

(Skenderbeu.info) Rusi-Ukrainë- ditë referendum. Dita e fundit e referendumit në Donetsk, Lugansk, Zaporizhzhia dhe Kherson. Ndërsa përgatitet të shpallë aneksimin e katër rajoneve, Putin...

Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore

(Skenderbeu.info) Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore. Rritja e cmimeve jo vetëm që ka bërë që qytetarët të ankohen më shumë dhe...

Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare

(Skenderbeu.info) Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare Sot është mbajtur Kongresi i Partisë Demokratike të Shqipërisë. Kryetari i saj zoti Sali Berisha komentoi mbi sjelljen...

Zgjedhjet në Itali,fiton ekstremistja e djathtë

(Skenderbeu.info)-Zgjedhjet në Itali, fiton ekstremistja e djathtë Giorgia Meloni,udhëheqësja e ekstremit të djathtë, ka shpallur fitoren në zgjedhjet parlamentare në Itali. Eshtë në rrugëtimin e saj...

Koalicioni i djathtë mund të drejtojë Italinë

(Skenderbeu.info) Koalicioni i djathtë mund të drejtojë Italinë  - Në Itali sot është votuar, madje kanë pasur të drejtë të votojnë edhe ato persona...

Borrelli: Të marrim seriozisht kërcënimin bërthamor të Putinit

(Skenderbeu.info) Borrelli: Të marrim seriozisht kërcënimin bërthamor të Putinit Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Politikën e Jashtme, Josep Borrell, duke folur për BBC ka...

Rusi: 800 persona të arrestuar për shkak se protestuan

(Skenderbeu.info) Rusi: 800 persona të arrestuar për shkak se protestuan 799 protestues janë arrestuar në Rusi pas arrestimeve gjatë protestave kundër mobilizimit të shpallur nga...

Vuçiç: Kosova po ndihmohet nga fuqitë e mëdha

(Skenderbeu.info) Vuçiç: Kosova po ndihmohet nga fuqitë e mëdha Liderët e Ballkanit ndodhen në New York ku kanë marrë pjesë në disa takime të rëndësisë...

Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare

(Skenderbeu.info) Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bajram Begaj ka zhvilluar një takim me anëtarët e këshillit koordinues...

Largohuni nga Rusia-situata mund të përkeqësohet

(Skenderbeu.info) Largohuni nga Rusia-situata mund të përkeqësohet. Qytetarëve amerikanë u kërkohet të "largohen menjëherë nga Rusia", duke përdorur "opsionet e kufizuara" të transportit tregtar...

Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar...

(Skenderbeu.info) Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar ekstradimet e grupeve kriminale. Një delegacion nga Ministria e Drejtësisë e Suedisë do të...

Liberalizimi i vizave me Kosovën, diskotohet më 13 tetor

(Skenderbeu.info) Liberalizimi i vizave me Kosovën, diskotohet më 13 tetor. Mendohet se në 13 tetor grupi i punës për cështjet Jashte të Bashkimit Europian...

Rusi-Ukrainë- ditë referendum në Donesk

(Skenderbeu.info) Rusi-Ukrainë- ditë referendum. Dita e fundit e referendumit në Donetsk, Lugansk, Zaporizhzhia dhe Kherson. Ndërsa përgatitet të shpallë aneksimin e katër rajoneve, Putin...

Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore

(Skenderbeu.info) Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore. Rritja e cmimeve jo vetëm që ka bërë që qytetarët të ankohen më shumë dhe...

Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare

(Skenderbeu.info) Berisha: marrëveshja Rusi-Serbi kundër interesave kombëtare Sot është mbajtur Kongresi i Partisë Demokratike të Shqipërisë. Kryetari i saj zoti Sali Berisha komentoi mbi sjelljen...

Zgjedhjet në Itali,fiton ekstremistja e djathtë

(Skenderbeu.info)-Zgjedhjet në Itali, fiton ekstremistja e djathtë Giorgia Meloni,udhëheqësja e ekstremit të djathtë, ka shpallur fitoren në zgjedhjet parlamentare në Itali. Eshtë në rrugëtimin e saj...

Koalicioni i djathtë mund të drejtojë Italinë

(Skenderbeu.info) Koalicioni i djathtë mund të drejtojë Italinë  - Në Itali sot është votuar, madje kanë pasur të drejtë të votojnë edhe ato persona...

Borrelli: Të marrim seriozisht kërcënimin bërthamor të Putinit

(Skenderbeu.info) Borrelli: Të marrim seriozisht kërcënimin bërthamor të Putinit Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Politikën e Jashtme, Josep Borrell, duke folur për BBC ka...

Rusi: 800 persona të arrestuar për shkak se protestuan

(Skenderbeu.info) Rusi: 800 persona të arrestuar për shkak se protestuan 799 protestues janë arrestuar në Rusi pas arrestimeve gjatë protestave kundër mobilizimit të shpallur nga...

Vuçiç: Kosova po ndihmohet nga fuqitë e mëdha

(Skenderbeu.info) Vuçiç: Kosova po ndihmohet nga fuqitë e mëdha Liderët e Ballkanit ndodhen në New York ku kanë marrë pjesë në disa takime të rëndësisë...

Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare

(Skenderbeu.info) Presidenti Begaj takohet me përfaqësues të Diasporës Shqiptare Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bajram Begaj ka zhvilluar një takim me anëtarët e këshillit koordinues...

TE FUNDIT

Raporto