fbpx

Analizë

Shumë sekrete: Rasti i Trump thekson problemin e dokumenteve të klasifikuara

(Skenderbeu.info)-Shumë sekrete: Rasti i Trump thekson problemin e dokumenteve të klasifikuara.Varësia e qeverisë ndaj fshehtësisë minon demokracinë amerikane - dhe sigurinë kombëtare. Nuk ishte gjithmonë...

Kërcënimet bërthamore të Putinit e ballafaqojnë botën me një zgjedhje urgjente

(Skenderbeu.info)-Kërcënimet bërthamore të Putinit e ballafaqojnë botën me një zgjedhje urgjente Presidenti rus Vladimir Putin ,me një goditje, e ka hequr Rusinë nga çdo pozicion...

Parimet themelore të OKB-se nën kërcënim

(Skenderbeu.info)-Parimet themelore të OKB-se nën kërcënim.“Bota jonë është në telashe të mëdha”, kështu tha Sekretari i Përgjithshëm António Guterres në hapjen e Debatit të...

Putin i lumtur të rrezikojë luftën bërthamore për të shmangur humbjen?

(Skenderbeu.info)-Vladimir Putin i lumtur të rrezikojë luftën bërthamore për të shmangur  humbjen? Vladimir Putin është mbështetur në një cep në Ukrainë dhe është gati të...

Temperaturat më të larta në Kupën e Botës 2022

(Skenderbeu.info)-Temperaturat më të larta në Kupën e Botës 2022.Kupa e Botës FIFA do të luhet në vapën e Lindjes së Mesme për herë të...

Asetet Kripto po arrijne kulmin

(Skenderbeu.info)-Asetet Kripto po arrijne kulmin.Analizimi i aseteve të kriptove në kontekstin e luftës midis Rusisë dhe Ukrainës është një temë e ndërlikuar, gjë që...

Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt

(Skenderbeu.info)-Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt .Cfarë vjen më pas për konfliktin Deri disa javë më parë, dukej sikur konflikti në Ukrainë do të shkonte...

Kosovarët e paguajnë me shëndetin e tyre çmimin e furnizimit me ujë te pakontrolluar

(Skenderbeu.info)-Kosovarët e paguajnë me shëndetin e tyre çmimin e furnizimit me ujë te pakontrolluar Xhorxhina Bami, BIRN Qindra fshatra në Kosovë nuk janë të mbuluara nga...

Shembulli i Shqipërisë për Shtetet e Bashkuara – dhe botën

(Skenderbeu.info)-Shembulli i Shqipërisë për Shtetet e Bashkuara - dhe botën Msn Shqipëria mund të jetë ndër anëtarët më të vegjël dhe më të rinj të Organizatës...

Pse Gjermania duhet të dërgojë tanke në Ukrainë

(Skenderbeu.info)-Pse Gjermania duhet të dërgojë tanke në Ukrainë Msn Kundërofensiva e suksesshme e krainës kundër forcave ruse ka ringjallur debatin rreth dërgesave me tanke. A është...

Takimi i Vladimir Putin me Xi Jinping vjen në një kohë kritike për Rusinë

(Skenderbeu.info)-Takimi i Vladimir Putin me Xi Jinping vjen në një kohë kritike për Rusinë Nga Charlie Cambell ;TIME  Kur Xi Jinping dhe Vladimir Putin u takuan...

Pse mbreti Charles III ishte një trashëgimtar jo i pëlqyer

(Skenderbeu.info)-Pse mbreti Charles III ishte një trashëgimtar jo i pëlqyer Nga OLIVIA B. WAXMAN . TIME Mbreti Charles III ka pasuar Mbretëreshën Elizabeth II në...

Shumë sekrete: Rasti i Trump thekson problemin e dokumenteve...

(Skenderbeu.info)-Shumë sekrete: Rasti i Trump thekson problemin e dokumenteve të klasifikuara.Varësia e qeverisë ndaj fshehtësisë minon demokracinë amerikane - dhe sigurinë kombëtare. Nuk ishte gjithmonë...

Kërcënimet bërthamore të Putinit e ballafaqojnë botën me një...

(Skenderbeu.info)-Kërcënimet bërthamore të Putinit e ballafaqojnë botën me një zgjedhje urgjente Presidenti rus Vladimir Putin ,me një goditje, e ka hequr Rusinë nga çdo pozicion...

Parimet themelore të OKB-se nën kërcënim

(Skenderbeu.info)-Parimet themelore të OKB-se nën kërcënim.“Bota jonë është në telashe të mëdha”, kështu tha Sekretari i Përgjithshëm António Guterres në hapjen e Debatit të...

Putin i lumtur të rrezikojë luftën bërthamore për të...

(Skenderbeu.info)-Vladimir Putin i lumtur të rrezikojë luftën bërthamore për të shmangur  humbjen? Vladimir Putin është mbështetur në një cep në Ukrainë dhe është gati të...

Temperaturat më të larta në Kupën e Botës 2022

(Skenderbeu.info)-Temperaturat më të larta në Kupën e Botës 2022.Kupa e Botës FIFA do të luhet në vapën e Lindjes së Mesme për herë të...

Asetet Kripto po arrijne kulmin

(Skenderbeu.info)-Asetet Kripto po arrijne kulmin.Analizimi i aseteve të kriptove në kontekstin e luftës midis Rusisë dhe Ukrainës është një temë e ndërlikuar, gjë që...

Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt

(Skenderbeu.info)-Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt .Cfarë vjen më pas për konfliktin Deri disa javë më parë, dukej sikur konflikti në Ukrainë do të shkonte...

Kosovarët e paguajnë me shëndetin e tyre çmimin e...

(Skenderbeu.info)-Kosovarët e paguajnë me shëndetin e tyre çmimin e furnizimit me ujë te pakontrolluar Xhorxhina Bami, BIRN Qindra fshatra në Kosovë nuk janë të mbuluara nga...

Shembulli i Shqipërisë për Shtetet e Bashkuara – dhe...

(Skenderbeu.info)-Shembulli i Shqipërisë për Shtetet e Bashkuara - dhe botën Msn Shqipëria mund të jetë ndër anëtarët më të vegjël dhe më të rinj të Organizatës...

Pse Gjermania duhet të dërgojë tanke në Ukrainë

(Skenderbeu.info)-Pse Gjermania duhet të dërgojë tanke në Ukrainë Msn Kundërofensiva e suksesshme e krainës kundër forcave ruse ka ringjallur debatin rreth dërgesave me tanke. A është...

Takimi i Vladimir Putin me Xi Jinping vjen në...

(Skenderbeu.info)-Takimi i Vladimir Putin me Xi Jinping vjen në një kohë kritike për Rusinë Nga Charlie Cambell ;TIME  Kur Xi Jinping dhe Vladimir Putin u takuan...

Pse mbreti Charles III ishte një trashëgimtar jo i...

(Skenderbeu.info)-Pse mbreti Charles III ishte një trashëgimtar jo i pëlqyer Nga OLIVIA B. WAXMAN . TIME Mbreti Charles III ka pasuar Mbretëreshën Elizabeth II në...

TE FUNDIT

Raporto