fbpx

Opinion

Lufta e Rusisë krim, por të gjitha palët përballen me pyetje ligjore

(Skenderbeu.info)-Lufta e Rusisë krim, por të gjitha palët përballen me pyetje ligjore Aljazeera Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka dënuar në termat më të...

Giorgia Meloni e Italisë nuk është Musolini – por ajo mund të jetë një Trump

(Skenderbeu.info)-Giorgia Meloni e Italisë nuk është Musolini – por ajo mund të jetë një Trump The Guardian Analistët politikë në mbarë botën tani janë të zënë...

Protestat në Iran ,pikë kthese në ndryshim për gratë, jetën dhe lirinë dhe opinionin

(Skenderbeu.info)-Protestat në Iran ,pikë kthese në ndryshim për gratë, jetën dhe lirinë dhe opinionin Javën e kaluar, praktikisht i gjithë vendi i Iranit shpërtheu për...

Ngritja e një kryeministre të krahut të djathtë në Itali dhe momenti i llogarisë për Evropën

(Skenderbeu.info)-Ngritja e një kryeministre të krahut të djathtë në Itali dhe momenti i llogarisë për Evropën Italia po ndryshon. Dhe ky mund të jetë një...

Dy pyetje për Kryeministrin Shqiptarë Edi Rama!?

(Skenderbeu.info) Dy pyetje për Kryeministrin Shqiptarë Edi RAMA!?     - Akademiku i njohur nga Prishtina, profesor Refik Hasani, është i njohur për analizat e...

Regjimi i Putinit mund të bjerë – por çfarë do të vijë më pas?

(Skenderbeu.info)-Regjimi i Putinit mund të bjerë – por çfarë do të vijë më pas? The Guardian Me Putinin të zhytur në luftën e Ukrainës dhe duke...

Kush është përgjegjës për vdekjet e fëmijëve në kufijtë e BE-së?

(Skenderbeu.info)-Kush është përgjegjës për vdekjet e fëmijëve në kufijtë e BE-së? ALJAZEERA Më 10 gusht, bota mori vesh për vdekjen tragjike të Marias pesëvjeçare në kufirin...

Rruga e mesme e abortit

(Skenderbeu.info)-Rruga e mesme e abortit.Përmbysja e Roe kundër Wade e ngriti abortin si një temë që motivon votuesit në zgjedhjet afatmesme. Nga VIKRAM MANSHARAMANI Ndërsa e...

Referendumet e rreme të Vladimir Putinit në Ukrainë një shenjë dobësie

(Skenderbeu.info)-Referendumet e rreme të Vladimir Putinit në Ukrainë një shenjë dobësie "Referendumet" e organizuara nga Moska në katër rajonet pjesërisht të pushtuara të Ukrainës përfundojnë...

Në Iran, bukuria është një mëkat i vdekshëm

(Skenderbeu.info)-Në Iran, bukuria është një mëkat i vdekshëm Mahsa Amini ka vdekur sepse e la botën të shohë pak flokë. Nje 22-vjeçare, e bukur dhe...

Kërcënimi bërthamor nxit frikën e përhapur ne Rusi

(Skenderbeu.info)-Kërcënimi bërthamor nxit frikën e përhapur ne Rusi Propaganda e Putinit mburret në shkatërrim, por, si nazistët, ai po mbjell farat e vetëshkatërrimit. Dëshiron Luftë totale?”...

Pse fashizmi ka ende kontroll mbi Italinë

(Skenderbeu.info)-Zgjedhjet: Pse fashizmi ka ende kontroll mbi Italinë . Toleranca e Italisë ndaj prirjeve politike neofashiste ka të bëjë me mënyrën se si përfundoi Lufta...

Lufta e Rusisë krim, por të gjitha palët përballen...

(Skenderbeu.info)-Lufta e Rusisë krim, por të gjitha palët përballen me pyetje ligjore Aljazeera Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka dënuar në termat më të...

Giorgia Meloni e Italisë nuk është Musolini – por...

(Skenderbeu.info)-Giorgia Meloni e Italisë nuk është Musolini – por ajo mund të jetë një Trump The Guardian Analistët politikë në mbarë botën tani janë të zënë...

Protestat në Iran ,pikë kthese në ndryshim për gratë,...

(Skenderbeu.info)-Protestat në Iran ,pikë kthese në ndryshim për gratë, jetën dhe lirinë dhe opinionin Javën e kaluar, praktikisht i gjithë vendi i Iranit shpërtheu për...

Ngritja e një kryeministre të krahut të djathtë në...

(Skenderbeu.info)-Ngritja e një kryeministre të krahut të djathtë në Itali dhe momenti i llogarisë për Evropën Italia po ndryshon. Dhe ky mund të jetë një...

Dy pyetje për Kryeministrin Shqiptarë Edi Rama!?

(Skenderbeu.info) Dy pyetje për Kryeministrin Shqiptarë Edi RAMA!?     - Akademiku i njohur nga Prishtina, profesor Refik Hasani, është i njohur për analizat e...

Regjimi i Putinit mund të bjerë – por çfarë...

(Skenderbeu.info)-Regjimi i Putinit mund të bjerë – por çfarë do të vijë më pas? The Guardian Me Putinin të zhytur në luftën e Ukrainës dhe duke...

Kush është përgjegjës për vdekjet e fëmijëve në kufijtë...

(Skenderbeu.info)-Kush është përgjegjës për vdekjet e fëmijëve në kufijtë e BE-së? ALJAZEERA Më 10 gusht, bota mori vesh për vdekjen tragjike të Marias pesëvjeçare në kufirin...

Rruga e mesme e abortit

(Skenderbeu.info)-Rruga e mesme e abortit.Përmbysja e Roe kundër Wade e ngriti abortin si një temë që motivon votuesit në zgjedhjet afatmesme. Nga VIKRAM MANSHARAMANI Ndërsa e...

Referendumet e rreme të Vladimir Putinit në Ukrainë një...

(Skenderbeu.info)-Referendumet e rreme të Vladimir Putinit në Ukrainë një shenjë dobësie "Referendumet" e organizuara nga Moska në katër rajonet pjesërisht të pushtuara të Ukrainës përfundojnë...

Në Iran, bukuria është një mëkat i vdekshëm

(Skenderbeu.info)-Në Iran, bukuria është një mëkat i vdekshëm Mahsa Amini ka vdekur sepse e la botën të shohë pak flokë. Nje 22-vjeçare, e bukur dhe...

Kërcënimi bërthamor nxit frikën e përhapur ne Rusi

(Skenderbeu.info)-Kërcënimi bërthamor nxit frikën e përhapur ne Rusi Propaganda e Putinit mburret në shkatërrim, por, si nazistët, ai po mbjell farat e vetëshkatërrimit. Dëshiron Luftë totale?”...

Pse fashizmi ka ende kontroll mbi Italinë

(Skenderbeu.info)-Zgjedhjet: Pse fashizmi ka ende kontroll mbi Italinë . Toleranca e Italisë ndaj prirjeve politike neofashiste ka të bëjë me mënyrën se si përfundoi Lufta...

TE FUNDIT

Raporto