fbpx

Modë

Modele flokësh më në modë këtë vjeshtë

(Skenderbeu.info)-Modele flokësh më në modë këtë vjeshtë.Shfaqjet për vjeshtë/dimër 2022/2023. demonstruan disa tendenca kur bëhet fjalë për modele flokësh. Nga ato lozonjare deri tek...

Moda: cod dress në funeralin e Elisabeth II

(Skenderbeu.info) Moda: cod dress në funeralin e Elisabeth II Kanë kaluar 70 vjet nga funerali i fundit i një monarku britanik, ai i George VI,...

Kombinimi i mirë i ngjyrave për veshjet e përditshme

(Skenderbeu.info)-Kombinimi i mirë i ngjyrave për veshjet e përditshme,qe perforcojne dhe humorin Me shpresën për disa javë të tjera me diell, ka thjesht diçka në...

Këshilla për modën për meshkuj: 7 gabime të modës që meshkujt duhet të shmangin

(Skenderbeu.info)-Këshilla për modën për meshkuj: 7 gabime të modës që meshkujt duhet të shmangin Moda e meshkujve ofron më pak mundësi se moda e femrave,...

Çfarë ndikimi ka pasur mbretëresha në industrinë e modës?

(Skenderbeu.info)-Çfarë ndikimi ka pasur mbretëresha në industrinë e modës? Euronews  Kur mbyllim sytë dhe mendojmë për Mbretëreshën Elizabeth II, çfarë shohim? Ngjyra njëngjyrëshe, një palë këpucë të...

William Klein, fotografi i njohur i modes, ka vdekur në moshën 96-vjeçare

(Skenderbeu.info)-William Klein, fotografi i njohur i modes ka vdekur në moshën 96-vjeçare CNN Fotografi, regjisori dhe artisti multidisiplinar William Klein ka vdekur në moshën 96-vjeçare, sipas...

Tommy Hilfiger kthehet në Nju Jork me një shfaqje të larmishme, të frymëzuar nga Warhol

(Skenderbeu.info)-Tommy Hilfiger kthehet në Nju Jork me një shfaqje të larmishme, të frymëzuar nga Warhol Tommy Hilfiger e solli markën e tij prej 9.3 miliardë...

Modele flokësh më në modë këtë vjeshtë

(Skenderbeu.info)-Modele flokësh më në modë këtë vjeshtë.Shfaqjet për vjeshtë/dimër 2022/2023. demonstruan disa tendenca kur bëhet fjalë për modele flokësh. Nga ato lozonjare deri tek...

Moda: cod dress në funeralin e Elisabeth II

(Skenderbeu.info) Moda: cod dress në funeralin e Elisabeth II Kanë kaluar 70 vjet nga funerali i fundit i një monarku britanik, ai i George VI,...

Kombinimi i mirë i ngjyrave për veshjet e përditshme

(Skenderbeu.info)-Kombinimi i mirë i ngjyrave për veshjet e përditshme,qe perforcojne dhe humorin Me shpresën për disa javë të tjera me diell, ka thjesht diçka në...

Këshilla për modën për meshkuj: 7 gabime të modës...

(Skenderbeu.info)-Këshilla për modën për meshkuj: 7 gabime të modës që meshkujt duhet të shmangin Moda e meshkujve ofron më pak mundësi se moda e femrave,...

Çfarë ndikimi ka pasur mbretëresha në industrinë e modës?

(Skenderbeu.info)-Çfarë ndikimi ka pasur mbretëresha në industrinë e modës? Euronews  Kur mbyllim sytë dhe mendojmë për Mbretëreshën Elizabeth II, çfarë shohim? Ngjyra njëngjyrëshe, një palë këpucë të...

William Klein, fotografi i njohur i modes, ka vdekur...

(Skenderbeu.info)-William Klein, fotografi i njohur i modes ka vdekur në moshën 96-vjeçare CNN Fotografi, regjisori dhe artisti multidisiplinar William Klein ka vdekur në moshën 96-vjeçare, sipas...

Tommy Hilfiger kthehet në Nju Jork me një shfaqje...

(Skenderbeu.info)-Tommy Hilfiger kthehet në Nju Jork me një shfaqje të larmishme, të frymëzuar nga Warhol Tommy Hilfiger e solli markën e tij prej 9.3 miliardë...

TE FUNDIT

Raporto