fbpx

Eskluzive

Një buqetë me lule për ditën e parë të shkollës

(SKenderbeu.info) Një buqetë me lule për ditën e parë të shkollës Dita e parë e shkollës është një emocion i madh për nxënësit prindërit, mësuesit,...

Skandal: Albwings fluturon për në Tiranë, por pasagjerët mbetën në këmbë në Firence

(Skenderbeu.info) Skandal: Albwings fluturon për në Tiranë, por pasagjerët mbetën në këmbë në Firence Pasagjeri ka paguar një tjetër biletë 👇, pasi kompania Albawings e...

Festa e Rracjës, Ku Gjëmojnë Daullet. Promovimi i Zonave Turistike

(Skenderbeu.info) "Festa e Rracjës, Ku Gjëmojnë Daullet”. Promovimi i zonave turistike/ Rudina Kukeli: Foksi është mbi të rinjtë dhe në promovimin e zonave turistike"...

Meduza si simbol i lashtë i mizogjinisë

(Skenderbeu.info)-Meduza si simbol i lashtë i mizogjinisë Nuk ka simbol më të fuqishëm sesa Meduza, për frikën mashkullore nga shikimi femëror. Ajo mund t’ju shkatërrojë...

T-Rocks në Tiranë më 10 Shtator

(Skenderbeu.info)-T-Rocks në Tiranë më 10 Shtator Tirana do të ‘ndizet’ sërish nga tingujt e muzikës, ku këtë herë do të jetën ato të rock. Pas...

Diskriminimi i shqiptarëve edhe në pasivizimin e adresave 

(Skenderbeu.info) "Diskriminimi i shqiptarëve edhe në pasivizimin e adresave" Pasivizimi, heqja, fshirja e adresave të neve qytetarëve shqiptarë të Medvegjës,Bujanocit dhe Preshevës, po  prodhon ...

Shtatori, muaji i krijimit që gjëmon nën thundrën e të paskrupujve

(Skenderbeu.info) "Shtatori, muaji i krijimit që gjëmon nën thundrën e të paskrupujve" -Muaji shtator është muaji i lutjes për krijimin d.m.th. për tokën ku...

Ja se si aplikacioni Clearview AI identifikon kriminelët e luftë

(Skenderbeu.info)  Clearview AI-  Konflikti ruso-ukrainas po bëhet një shtrat provë për zhvillimin dhe adoptimin e teknologjive të informacionit që mund të përdoren për të...

10 milionë dollarë gaz çdo ditë, ekspertët: Rusia po e djeg kot, çmimet në Evropë po rriten

(skenderbeu.info) Ndërsa kostot e energjisë në Evropë rriten në qiell, Rusia po djeg sasi të mëdha gazi natyror. Ekspertët thonë se gazi do të ishte...

Një Call Center ku mund të porosisësh drogë/ Bosi shqiptar në pranga nga Antimafia italiane.

(skenderbeu.info)   -Një bos droge me origjinë shqiptare është vënë në prangat e Antimafias italiane. Autoritetet e konsiderojnë delikat hetimin, ndërsa bëhet fjalë për një...

Ti më përket mua, unë i përkas këtij blloku shënimesh dhe këtij lapsi

(Skenderbeu.info)Ti më përket mua, unë i përkas këtij blloku shënimesh dhe këtij lapsi Ditë shiu në Parisin e viteve ’30. #Hemingway i ri, ende pa...

Rama “bekon” edhe Florian Markun/ “Një ndeshje për historinë”

(Skenderbeu.info)Rama, kryeministri i Shqipërisë, ka pritur në zyrën e tij edhe kampionin e boksit, Florian Marku, pas Luiza Gegës, kampiones së Evropës. Boksieri kuqezi do...

Një buqetë me lule për ditën e parë të...

(SKenderbeu.info) Një buqetë me lule për ditën e parë të shkollës Dita e parë e shkollës është një emocion i madh për nxënësit prindërit, mësuesit,...

Skandal: Albwings fluturon për në Tiranë, por pasagjerët mbetën...

(Skenderbeu.info) Skandal: Albwings fluturon për në Tiranë, por pasagjerët mbetën në këmbë në Firence Pasagjeri ka paguar një tjetër biletë 👇, pasi kompania Albawings e...

Festa e Rracjës, Ku Gjëmojnë Daullet. Promovimi i Zonave...

(Skenderbeu.info) "Festa e Rracjës, Ku Gjëmojnë Daullet”. Promovimi i zonave turistike/ Rudina Kukeli: Foksi është mbi të rinjtë dhe në promovimin e zonave turistike"...

Meduza si simbol i lashtë i mizogjinisë

(Skenderbeu.info)-Meduza si simbol i lashtë i mizogjinisë Nuk ka simbol më të fuqishëm sesa Meduza, për frikën mashkullore nga shikimi femëror. Ajo mund t’ju shkatërrojë...

T-Rocks në Tiranë më 10 Shtator

(Skenderbeu.info)-T-Rocks në Tiranë më 10 Shtator Tirana do të ‘ndizet’ sërish nga tingujt e muzikës, ku këtë herë do të jetën ato të rock. Pas...

Diskriminimi i shqiptarëve edhe në pasivizimin e adresave 

(Skenderbeu.info) "Diskriminimi i shqiptarëve edhe në pasivizimin e adresave" Pasivizimi, heqja, fshirja e adresave të neve qytetarëve shqiptarë të Medvegjës,Bujanocit dhe Preshevës, po  prodhon ...

Shtatori, muaji i krijimit që gjëmon nën thundrën e...

(Skenderbeu.info) "Shtatori, muaji i krijimit që gjëmon nën thundrën e të paskrupujve" -Muaji shtator është muaji i lutjes për krijimin d.m.th. për tokën ku...

Ja se si aplikacioni Clearview AI identifikon kriminelët e...

(Skenderbeu.info)  Clearview AI-  Konflikti ruso-ukrainas po bëhet një shtrat provë për zhvillimin dhe adoptimin e teknologjive të informacionit që mund të përdoren për të...

10 milionë dollarë gaz çdo ditë, ekspertët: Rusia po...

(skenderbeu.info) Ndërsa kostot e energjisë në Evropë rriten në qiell, Rusia po djeg sasi të mëdha gazi natyror. Ekspertët thonë se gazi do të ishte...

Një Call Center ku mund të porosisësh drogë/ Bosi...

(skenderbeu.info)   -Një bos droge me origjinë shqiptare është vënë në prangat e Antimafias italiane. Autoritetet e konsiderojnë delikat hetimin, ndërsa bëhet fjalë për një...

Ti më përket mua, unë i përkas këtij blloku...

(Skenderbeu.info)Ti më përket mua, unë i përkas këtij blloku shënimesh dhe këtij lapsi Ditë shiu në Parisin e viteve ’30. #Hemingway i ri, ende pa...

Rama “bekon” edhe Florian Markun/ “Një ndeshje për historinë”

(Skenderbeu.info)Rama, kryeministri i Shqipërisë, ka pritur në zyrën e tij edhe kampionin e boksit, Florian Marku, pas Luiza Gegës, kampiones së Evropës. Boksieri kuqezi do...

TE FUNDIT

Raporto