fbpx

Ekonomi

Rrjedhje gazi, dëmtim i “paprecedentë” i tre linjave të Nord Stream

(Skenderbeu.info) Rrjedhje gazi, dëmtim i “paprecedentë” i tre linjave të Nord Stream Dy linjat Nord Stream, 1 dhe 2, pësuan dëme "të paprecedentë" në shtrirjen...

A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë. 

(Skenderbeu.info) A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë.   - Ministri gjerman i Ekonomisë, Robert Habeck ka deklaruar se dy centralet bërthamore të vendit planifikohen...

Ditët e zeza të Euros në tregjet ndërkombëtare

(Skenderbeu.info) Ditët e zeza të Euros në tregjet ndërkombëtare. Ditët e arta të euros janë një kujtim i largët. Prej krizës ekonomike botërore dhe...

Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore

(Skenderbeu.info) Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore. Rritja e cmimeve jo vetëm që ka bërë që qytetarët të ankohen më shumë dhe...

Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz

(Skenderbeu.info) Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Gjermania nënshkruan gjatë një vizite të kancelarit gjerman Olaf Scholz...

Çmimi i karburanteve për ditën sot

“Çmimi i karburanteve” -Në një kohë kur pasiguria e furnizimit të karburanteve,është në rritje për shkak të krizës globale, stafi i Skenderbeu.info ka vendosur që cdo ditë të pasqyroje, çmimet me pakicë të karburanteve në vendin tonë,si diesel, naftë, benzinë, gas.

Tiranë: Samiti i Tretë i Grave të Biznesit të Diasporës

(Skenderbeu.info) Tiranë: Samiti i Tretë i Grave të Biznesit të Diasporës Ditën e sotme është mbajtur në Tiranë Samiti i Tretë i Grave të Biznesit...

Çmimi i karburanteve për ditën e sotme 21 shtator 2022

(Skenderbeu.info) -“Çmimi i karburanteve” -Në një kohë kur pasiguria e furnizimit të karburanteve,është në rritje për shkak të krizës globale, stafi i Skenderbeu.info ka vendosur...

Apple po rrit çmimet e App Store në Evropë dhe Azi

(Skenderbeu.info)-Apple po rrit çmimet e App Store në Evropë dhe Azi. Apple ka njoftuar se do të rrisë çmimet e aplikacioneve dhe blerjeve brenda aplikacionit,...

Çmimi i karburanteve për ditën e sotme.

(Skenderbeu.info) -“Çmimi i karburanteve” -Në një kohë kur pasiguria e furnizimit të karburanteve,është në rritje për shkak të krizës globale, stafi i Skenderbeu.info ka vendosur...

Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian

(Skenderbeu.info) Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian Sipas Eurostat çmimi i bukës është rritur ndeshem në vendet e Bashkimit Europian. Kështu që...

Pasuria e anëtarëve të familjes mbretërore

(Skenderbeu.info)-Zbulohet pasuria e anëtarëve të familjes mbretërore.Princi William është anëtari më i pasur i familjes mbretërore me një pasuri neto prej rreth 1.05 miliardë...

Rrjedhje gazi, dëmtim i “paprecedentë” i tre linjave të...

(Skenderbeu.info) Rrjedhje gazi, dëmtim i “paprecedentë” i tre linjave të Nord Stream Dy linjat Nord Stream, 1 dhe 2, pësuan dëme "të paprecedentë" në shtrirjen...

A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë. 

(Skenderbeu.info) A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë.   - Ministri gjerman i Ekonomisë, Robert Habeck ka deklaruar se dy centralet bërthamore të vendit planifikohen...

Ditët e zeza të Euros në tregjet ndërkombëtare

(Skenderbeu.info) Ditët e zeza të Euros në tregjet ndërkombëtare. Ditët e arta të euros janë një kujtim i largët. Prej krizës ekonomike botërore dhe...

Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore

(Skenderbeu.info) Tedi Blushi: Shqipëria vendi bujqësor me krizë bujqësore. Rritja e cmimeve jo vetëm që ka bërë që qytetarët të ankohen më shumë dhe...

Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz

(Skenderbeu.info) Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Gjermania nënshkruan gjatë një vizite të kancelarit gjerman Olaf Scholz...

Çmimi i karburanteve për ditën sot

“Çmimi i karburanteve” -Në një kohë kur pasiguria e furnizimit të karburanteve,është në rritje për shkak të krizës globale, stafi i Skenderbeu.info ka vendosur që cdo ditë të pasqyroje, çmimet me pakicë të karburanteve në vendin tonë,si diesel, naftë, benzinë, gas.

Tiranë: Samiti i Tretë i Grave të Biznesit të...

(Skenderbeu.info) Tiranë: Samiti i Tretë i Grave të Biznesit të Diasporës Ditën e sotme është mbajtur në Tiranë Samiti i Tretë i Grave të Biznesit...

Çmimi i karburanteve për ditën e sotme 21 shtator...

(Skenderbeu.info) -“Çmimi i karburanteve” -Në një kohë kur pasiguria e furnizimit të karburanteve,është në rritje për shkak të krizës globale, stafi i Skenderbeu.info ka vendosur...

Apple po rrit çmimet e App Store në Evropë...

(Skenderbeu.info)-Apple po rrit çmimet e App Store në Evropë dhe Azi. Apple ka njoftuar se do të rrisë çmimet e aplikacioneve dhe blerjeve brenda aplikacionit,...

Çmimi i karburanteve për ditën e sotme.

(Skenderbeu.info) -“Çmimi i karburanteve” -Në një kohë kur pasiguria e furnizimit të karburanteve,është në rritje për shkak të krizës globale, stafi i Skenderbeu.info ka vendosur...

Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian

(Skenderbeu.info) Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian Sipas Eurostat çmimi i bukës është rritur ndeshem në vendet e Bashkimit Europian. Kështu që...

Pasuria e anëtarëve të familjes mbretërore

(Skenderbeu.info)-Zbulohet pasuria e anëtarëve të familjes mbretërore.Princi William është anëtari më i pasur i familjes mbretërore me një pasuri neto prej rreth 1.05 miliardë...

TE FUNDIT

Raporto