fbpx

Europa

Në Zvicër është mbajtur “Panahiri i Librit Shqip”

(Skenderbeu.info) Në Zvicër është mbajtur “Panahiri i Librit Shqip” Shoqata Kulturore Shqiptare “Bashkimi” në Zvicër organizoi në qytetin Uster panairin e librit “Diaspora 2022”. Ky...

Autoritetet ruse:protestat nuk tolerohen

(Skenderbeu.info)-Autoritetet ruse:protestat nuk tolerohen,Prokuroria e Moskës paralajmeroi. Prokuroria e Moskës ka thënë se pjesëmarrja në protesta dhe "ngjarje masive" të paligjshme është një vepër e...

Shiten të gjitha fluturimet që largohen nga Rusia ,pas njoftimit të Putinit

(Skenderbeu.info)- Shiten të gjitha fluturimet që largohen nga Rusia ,pas njoftimit të Putinit ,disa orë pasi deklaroi një mobilizim të pjesshëm të rezervistëve. Të dhënat...

Putin shpall “mobilizim të pjesshëm” të Rusisë

(Skenderbeu.info)-Vladimir Putin ka njoftuar një “mobilizim të pjesshëm” të rezervave të ushtrisë ruse në një përshkallëzim dramatik të luftës në Ukrainë. Duke folur në një...

Valery Polyakov,kozmonauti rus nderron jete

(Skenderbeu.info)-Valery Polyakov,kozmonauti rus nderron jete moshën 80-vjeçare. Kozmonauti Valery Vladimirovich Polyakov, i cili mban rekordin për qëndrimin më të gjatë të vetëm në hapësirë, ka...

Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian

(Skenderbeu.info) Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian Sipas Eurostat çmimi i bukës është rritur ndeshem në vendet e Bashkimit Europian. Kështu që...

Funerali shtetëror kujton jetën e Mbretëreshës në shërbim

(Skenderbeu.info)-Funerali shtetëror kujton jetën e Mbretëreshës në shërbim.Ndjenja e detyrës gjatë gjithë jetës së Mbretëreshës është kujtuar në funeralin shtetëror në Westminster Abbey. Dekani i...

Katër vende evropiane ndalojne hyrjen per shtetasit rusë

(Skenderbeu.info)-Katër vende evropiane ndalojne hyrjen per shtetasit rusë.Vendimi i përbashkët i katër anëtarëve të Bashkimit Europian është një reagim ndaj pushtimit rus të Ukrainës Vendet...

Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt

(Skenderbeu.info)-Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt .Cfarë vjen më pas për konfliktin Deri disa javë më parë, dukej sikur konflikti në Ukrainë do të shkonte...

Princi Andrew dhe Harry pa uniforma ushtarake në funeralin e Mbretëreshës!

(Skenderbeu.info)-Princi Andrew dhe Harry pa uniforma ushtarake në funeralin e Mbretëreshës! Princi Harry nuk pritej të vishte uniformën e tij ushtarake në funeralin e Mbretëreshës....

Ikona e popit rus kunder luftes ne Ukrainë

(Skenderbeu.info)-Ikona e popit rus kunder luftes ne Ukrainë dhe pushtimit te saj. Alla Pugacheva del kundër Vladimir Putinit,me komentet e saj të para publike...

Trupat të Putinit qëllojnë raketa në termocentrale bërthamore

(Skenderbeu.info)-Trupat të Vladimir Putinit qëllojnë raketa në termocentrale bërthamore.E gjithe kjo per nje hakmarrje të sëmurë me një sulm te panjoftuar brenda natës. Zyrtarët lokalë...

Në Zvicër është mbajtur “Panahiri i Librit Shqip”

(Skenderbeu.info) Në Zvicër është mbajtur “Panahiri i Librit Shqip” Shoqata Kulturore Shqiptare “Bashkimi” në Zvicër organizoi në qytetin Uster panairin e librit “Diaspora 2022”. Ky...

Autoritetet ruse:protestat nuk tolerohen

(Skenderbeu.info)-Autoritetet ruse:protestat nuk tolerohen,Prokuroria e Moskës paralajmeroi. Prokuroria e Moskës ka thënë se pjesëmarrja në protesta dhe "ngjarje masive" të paligjshme është një vepër e...

Shiten të gjitha fluturimet që largohen nga Rusia ,pas...

(Skenderbeu.info)- Shiten të gjitha fluturimet që largohen nga Rusia ,pas njoftimit të Putinit ,disa orë pasi deklaroi një mobilizim të pjesshëm të rezervistëve. Të dhënat...

Putin shpall “mobilizim të pjesshëm” të Rusisë

(Skenderbeu.info)-Vladimir Putin ka njoftuar një “mobilizim të pjesshëm” të rezervave të ushtrisë ruse në një përshkallëzim dramatik të luftës në Ukrainë. Duke folur në një...

Valery Polyakov,kozmonauti rus nderron jete

(Skenderbeu.info)-Valery Polyakov,kozmonauti rus nderron jete moshën 80-vjeçare. Kozmonauti Valery Vladimirovich Polyakov, i cili mban rekordin për qëndrimin më të gjatë të vetëm në hapësirë, ka...

Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian

(Skenderbeu.info) Rritet çmimi i bukës në vendet e Bashkimit Europian Sipas Eurostat çmimi i bukës është rritur ndeshem në vendet e Bashkimit Europian. Kështu që...

Funerali shtetëror kujton jetën e Mbretëreshës në shërbim

(Skenderbeu.info)-Funerali shtetëror kujton jetën e Mbretëreshës në shërbim.Ndjenja e detyrës gjatë gjithë jetës së Mbretëreshës është kujtuar në funeralin shtetëror në Westminster Abbey. Dekani i...

Katër vende evropiane ndalojne hyrjen per shtetasit rusë

(Skenderbeu.info)-Katër vende evropiane ndalojne hyrjen per shtetasit rusë.Vendimi i përbashkët i katër anëtarëve të Bashkimit Europian është një reagim ndaj pushtimit rus të Ukrainës Vendet...

Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt

(Skenderbeu.info)-Dimri në Ukrainë po afrohet shpejt .Cfarë vjen më pas për konfliktin Deri disa javë më parë, dukej sikur konflikti në Ukrainë do të shkonte...

Princi Andrew dhe Harry pa uniforma ushtarake në funeralin...

(Skenderbeu.info)-Princi Andrew dhe Harry pa uniforma ushtarake në funeralin e Mbretëreshës! Princi Harry nuk pritej të vishte uniformën e tij ushtarake në funeralin e Mbretëreshës....

Ikona e popit rus kunder luftes ne Ukrainë

(Skenderbeu.info)-Ikona e popit rus kunder luftes ne Ukrainë dhe pushtimit te saj. Alla Pugacheva del kundër Vladimir Putinit,me komentet e saj të para publike...

Trupat të Putinit qëllojnë raketa në termocentrale bërthamore

(Skenderbeu.info)-Trupat të Vladimir Putinit qëllojnë raketa në termocentrale bërthamore.E gjithe kjo per nje hakmarrje të sëmurë me një sulm te panjoftuar brenda natës. Zyrtarët lokalë...

TE FUNDIT

Raporto