fbpx

Azi & Afrikë

1000 rusë të arrestuar pas protestave në Moskë

(Skenderbeu.info) 1000 rusë të arrestuar pas protestave në Moskë Rreth 1026 persona u arrestuan  në Rusi gjatë demonstratave spontane kundër mobilizimit të pjesshëm për ofensivën...

Kina shqyrton lehtësimin e rregullave të hyrjes për disa turistë të huaj

(Skenderbeu.info)-Kina shqyrton lehtësimin e rregullave të hyrjes për disa turistë të huaj Qeveria kineze të hënën, më 19 shtator, nxori projekt-rregulloret që synojnë të forcojnë...

Uganda shpall shpërthimin e Ebolës

(Skenderbeu.info)-Uganda shpall shpërthimin e Ebolës pas nje rast vdekjeje Uganda shpalli një shpërthim të Ebolës pasi një rast i llojit relativisht të rrallë të Sudanit...

Plagosje në Stamboll

( Skenbderbeu.info) - Plagosje në Stamboll Dy oficerë policie u plagosën me armë zjarri gjatë një kontrolli për të verifikuar informacionin në një lagje...

Stuhi në Japoni,godet super tajfuni Nanmadol

(Skenderbeu.info)-Stuhi në Japoni,godet super tajfuni Nanmadol .Nëntë milionë njerëzve u është thënë të evakuojnë shtëpitë e tyre pasi  që vendi ka parë ndonjëherë. Super tajfuni...

Kina ‘do të marrim masat e nevojshme për Tajvanin’

(Skenderbeu.info)-Kina 'do të marrim masat e nevojshme për Tajvanin'. Kjo erdhi mbas deklarates se presidentit i SHBA-se  qe tha nese Tajvani sulmohej, do dergohen...

Tajfuni i madh arrin në Japoni

(Skenderbeu.info)-Tajfuni i madh arrin në Japoni Një nga tajfunet më të mëdhenj që ka goditur ndonjëherë Japoninë, ka rënë në tokë në ishullin jugor të...

Përmbytjet ne Sudan/134 njerëz te vdekur ,16 900 shtëpi te shkatërruara

(Skenderbeu.info)-Përmbytjet ne Sudan/134 njerëz te vdekur ,16 900 shtëpi te shkatërruara Përmbytjet në të gjithë Sudanin kane shkaktuar të paktën 20 njerëz te vdekur gjatë...

Papa: Dhuna nuk justifikohet

(Skenderbeu.info) Papa: Dhuna nuk justifikohet NUR-SULTAN- Duke folur me liderët fetarë në Nur-Sulltan, Kazakistan, Papa theksoi se "pastrimi nga e keqja është i nevojshëm për...

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky vizitoi qytetin e rimarrë të Izyumit

(Skenderbeu.info) Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky vizitoi qytetin e rimarrë të Izyumit Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky vizitoi qytetin e rimarrë të Izyumit, pasi trupat e Kievit...

Hong Kongu: thyhen dy herë rekordin e nxehtësisë për këtë verë.

(Skenderbeu.info) Hong Kongu: thyhen dy herë rekordin e nxehtësisë për këtë verë. Vera aziatike në Hong Kong ka arritur në të njëjtat drejtim si financat...

Kazakistan: Papa, po vijë si pelegrin i paqes, në kërkim të dialogut dhe unitetit

(Skenderbeu.info)  Kazakistan: Papa, po vijë si pelegrin i paqes, në kërkim të dialogut dhe unitetit Jam i nderuar që jam këtu me ju, në këtë...

1000 rusë të arrestuar pas protestave në Moskë

(Skenderbeu.info) 1000 rusë të arrestuar pas protestave në Moskë Rreth 1026 persona u arrestuan  në Rusi gjatë demonstratave spontane kundër mobilizimit të pjesshëm për ofensivën...

Kina shqyrton lehtësimin e rregullave të hyrjes për disa...

(Skenderbeu.info)-Kina shqyrton lehtësimin e rregullave të hyrjes për disa turistë të huaj Qeveria kineze të hënën, më 19 shtator, nxori projekt-rregulloret që synojnë të forcojnë...

Uganda shpall shpërthimin e Ebolës

(Skenderbeu.info)-Uganda shpall shpërthimin e Ebolës pas nje rast vdekjeje Uganda shpalli një shpërthim të Ebolës pasi një rast i llojit relativisht të rrallë të Sudanit...

Plagosje në Stamboll

( Skenbderbeu.info) - Plagosje në Stamboll Dy oficerë policie u plagosën me armë zjarri gjatë një kontrolli për të verifikuar informacionin në një lagje...

Stuhi në Japoni,godet super tajfuni Nanmadol

(Skenderbeu.info)-Stuhi në Japoni,godet super tajfuni Nanmadol .Nëntë milionë njerëzve u është thënë të evakuojnë shtëpitë e tyre pasi  që vendi ka parë ndonjëherë. Super tajfuni...

Kina ‘do të marrim masat e nevojshme për Tajvanin’

(Skenderbeu.info)-Kina 'do të marrim masat e nevojshme për Tajvanin'. Kjo erdhi mbas deklarates se presidentit i SHBA-se  qe tha nese Tajvani sulmohej, do dergohen...

Tajfuni i madh arrin në Japoni

(Skenderbeu.info)-Tajfuni i madh arrin në Japoni Një nga tajfunet më të mëdhenj që ka goditur ndonjëherë Japoninë, ka rënë në tokë në ishullin jugor të...

Përmbytjet ne Sudan/134 njerëz te vdekur ,16 900 shtëpi...

(Skenderbeu.info)-Përmbytjet ne Sudan/134 njerëz te vdekur ,16 900 shtëpi te shkatërruara Përmbytjet në të gjithë Sudanin kane shkaktuar të paktën 20 njerëz te vdekur gjatë...

Papa: Dhuna nuk justifikohet

(Skenderbeu.info) Papa: Dhuna nuk justifikohet NUR-SULTAN- Duke folur me liderët fetarë në Nur-Sulltan, Kazakistan, Papa theksoi se "pastrimi nga e keqja është i nevojshëm për...

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky vizitoi qytetin e rimarrë të...

(Skenderbeu.info) Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky vizitoi qytetin e rimarrë të Izyumit Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky vizitoi qytetin e rimarrë të Izyumit, pasi trupat e Kievit...

Hong Kongu: thyhen dy herë rekordin e nxehtësisë për...

(Skenderbeu.info) Hong Kongu: thyhen dy herë rekordin e nxehtësisë për këtë verë. Vera aziatike në Hong Kong ka arritur në të njëjtat drejtim si financat...

Kazakistan: Papa, po vijë si pelegrin i paqes, në...

(Skenderbeu.info)  Kazakistan: Papa, po vijë si pelegrin i paqes, në kërkim të dialogut dhe unitetit Jam i nderuar që jam këtu me ju, në këtë...

TE FUNDIT

Raporto