fbpx

Bota

Britani/Azilkërkuesit shqiptare nuk do të kthehen

(Skenderbeu.info)-Britani/Azilkërkuesit shqiptare nuk do të kthehen Marrëveshja e qeverisë britanike për "kthimin e shpejtë" me Shqipërinë për të deportuar emigrantët brenda disa ditësh nga...

Iran: Gati 3 mijë arrestime në Teheran për protesta

(Skenderbeu.info) Iran: Gati 3 mijë arrestime në Teheran për protesta   - Gati tre mijë persona janë arrestuar në Teheran në mbi 10 ditë protesta...

A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë. 

(Skenderbeu.info) A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë.   - Ministri gjerman i Ekonomisë, Robert Habeck ka deklaruar se dy centralet bërthamore të vendit planifikohen...

Mësuesi në Indi dyshohet se vret nxënësin për gabim drejtshkrimor

(Skenderbeu.info)-Mësuesi në Indi dyshohet se vret nxënësin e komunitetit Dalit për gabim drejtshkrimor 15-vjeçari vdiq nga plagët e marra të hënën në një spital në...

Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar ekstradimet e grupeve kriminale.

(Skenderbeu.info) Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar ekstradimet e grupeve kriminale. Një delegacion nga Ministria e Drejtësisë e Suedisë do të...

Sofra Poetike Borås në Suedi do të organizojë Festivalin e Poezisë

(Skenderbeu.info) Sofra Poetike Borås në Suedi do të organizojë Festivalin e Poezisë. Në Suedi do të mblidhet poetët shqiptarë nga mbarë bota. Është Qendra...

Rusi-Ukrainë- ditë referendum në Donesk

(Skenderbeu.info) Rusi-Ukrainë- ditë referendum. Dita e fundit e referendumit në Donetsk, Lugansk, Zaporizhzhia dhe Kherson. Ndërsa përgatitet të shpallë aneksimin e katër rajoneve, Putin...

Aborti në Arizona kthim pas në 1864.

(Skenderbeu.info)  Aborti në Arizona kthim pas në 1864. Deri në këtë vit në Shetet e Bashkuara aborti ka qënë i paligjshëm. Një gjykatës i...

Të shtëna në një shkollë në Rusi, 11 fëmijë mes viktimave

(Skenderbeu.info) Të shtëna në një shkollë në Rusi, 11 fëmijë mes viktimave. Një tragjedi ka ndodhur në Rusi. Një person ka hapur zjarr pranë...

Hapi tjetër për ndotjen klimatike: Reforma e parkimit

(Skenderbeu.info) Hapi tjetër për ndotjen klimatike: Reforma e parkimit. Kalifornia më në fund është gati të heqë kërkesat e parkimit në të gjithë shtetin....

Izrael: fillon viti 5783, sinagogat plot, por policia në gadishmëri

(Skenderbeu.info) Izrael: fillon viti 5783, sinagogat plot, por policia në gadishmëri Siç e kërkon tradita, Izraeli feston sonte fillimin e vitit 5783 nga krijimi hyjnor...

Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz

(Skenderbeu.info) Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Gjermania nënshkruan gjatë një vizite të kancelarit gjerman Olaf Scholz...

Britani/Azilkërkuesit shqiptare nuk do të kthehen

(Skenderbeu.info)-Britani/Azilkërkuesit shqiptare nuk do të kthehen Marrëveshja e qeverisë britanike për "kthimin e shpejtë" me Shqipërinë për të deportuar emigrantët brenda disa ditësh nga...

Iran: Gati 3 mijë arrestime në Teheran për protesta

(Skenderbeu.info) Iran: Gati 3 mijë arrestime në Teheran për protesta   - Gati tre mijë persona janë arrestuar në Teheran në mbi 10 ditë protesta...

A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë. 

(Skenderbeu.info) A janë funskioanle centralet bërthamore të Gjermanisë.   - Ministri gjerman i Ekonomisë, Robert Habeck ka deklaruar se dy centralet bërthamore të vendit planifikohen...

Mësuesi në Indi dyshohet se vret nxënësin për gabim...

(Skenderbeu.info)-Mësuesi në Indi dyshohet se vret nxënësin e komunitetit Dalit për gabim drejtshkrimor 15-vjeçari vdiq nga plagët e marra të hënën në një spital në...

Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar...

(Skenderbeu.info) Delegacioni suedez do të vizitojë Turqinë për të diskutuar ekstradimet e grupeve kriminale. Një delegacion nga Ministria e Drejtësisë e Suedisë do të...

Sofra Poetike Borås në Suedi do të organizojë Festivalin...

(Skenderbeu.info) Sofra Poetike Borås në Suedi do të organizojë Festivalin e Poezisë. Në Suedi do të mblidhet poetët shqiptarë nga mbarë bota. Është Qendra...

Rusi-Ukrainë- ditë referendum në Donesk

(Skenderbeu.info) Rusi-Ukrainë- ditë referendum. Dita e fundit e referendumit në Donetsk, Lugansk, Zaporizhzhia dhe Kherson. Ndërsa përgatitet të shpallë aneksimin e katër rajoneve, Putin...

Aborti në Arizona kthim pas në 1864.

(Skenderbeu.info)  Aborti në Arizona kthim pas në 1864. Deri në këtë vit në Shetet e Bashkuara aborti ka qënë i paligjshëm. Një gjykatës i...

Të shtëna në një shkollë në Rusi, 11 fëmijë...

(Skenderbeu.info) Të shtëna në një shkollë në Rusi, 11 fëmijë mes viktimave. Një tragjedi ka ndodhur në Rusi. Një person ka hapur zjarr pranë...

Hapi tjetër për ndotjen klimatike: Reforma e parkimit

(Skenderbeu.info) Hapi tjetër për ndotjen klimatike: Reforma e parkimit. Kalifornia më në fund është gati të heqë kërkesat e parkimit në të gjithë shtetin....

Izrael: fillon viti 5783, sinagogat plot, por policia në...

(Skenderbeu.info) Izrael: fillon viti 5783, sinagogat plot, por policia në gadishmëri Siç e kërkon tradita, Izraeli feston sonte fillimin e vitit 5783 nga krijimi hyjnor...

Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz

(Skenderbeu.info) Emiratet dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për furnizimin me gaz Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Gjermania nënshkruan gjatë një vizite të kancelarit gjerman Olaf Scholz...

TE FUNDIT

Raporto